banner03
SEÇKİN ÜRÜNLER
SAĞLIKLI NESİLLER
banner01
ÜRÜNLERİMİZİ
ÖZENLE SEÇTİK
previous arrow
next arrow

LT TARIM HAKKINDA

LT Tarım, tarla bitkileri, yağlı tohumlar ve yem bitkilerinin araştırması, ithali, üretimi, satışı ve pazarlaması konularında faaliyet göstermektedir. Bu faaliyetlerini gerçekleştirmek için yurtdışında konusunda kendini ispatlamış firma ve enstitülerle işbirliği yapmaktadır.

YATIRIM TEŞVİKLERİ

Yeni yatırım yapan veya mevcut tesisine ilave makine-teçhizat almak isteyen firmalar, yatırım teşviklerden yararlanabilirler. Yeni teşvik yasası ile sanayici firmalar ; Yatırım Teşvik Belgesi almakla ithal veya yerli makinelerde gümrük vergisi ve KDV muafiyeti, vergi indirimi, sigorta primi işveren hissesi desteği, yatırım yeri tahsisi ve faiz desteği uygulamalarından faydalanabilirler. Yatırım teşvikleri sadece imalat yapan firmalara değil, turizm, eğitim, sağlık gibi hizmet üretimi yapan firmalara da verilmektedir.

TARIMSAL DANIŞMANLIK

Sözleşme imzaladığımız çiftçilerimizin ürünlerini ekim öncesinden hasadı yapılana kadar. Toprak işlemeden yabancı ot mücadelesine, karşılaşacağı her türlü hastalık ve zararlı ile mücadelede siz değerli çiftçilerimizin yaynında olmak ve sorunlarına çözüm bulmak için. Tarımsal danışmanlık hizmetimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz.